3PL för dig som vill fokusera på affärerna

11 januari 2022
jonas olsson

advertorial

3PL står för tredjepartslogistik. Det innebär att du som företagare outsorcar vissa tjänster, som lagerhållning och leverans, till ett annat företag så att du kan fokusera på att sälja och skapa en positiv kundsyn vad gäller din verksamhet.

3PL har haft en stadig tillväxt sedan 1990-talet då allt fler företag har insett att det är en möjlighet att spara pengar genom att inte ha sitt eget lager. Detta då det blir många som delar på tjänsten vilket sänker det slutgiltiga priset.

Det är en bra lösning då man erbjuds allt logistikarbete som lagerhållning, packning och transport till slutkund eller återförsäljare. All kommunikation mellan dig och din leverantör av logistiken sköts enkelt och smidigt via onlinekommunikationssystem.

Det spelar ingen roll var i världen dina kunder befinner sig, tredjepartslogistik levererar till hela världen i god tid, tryggt och säkert. Med en vilja att leverera den bästa servicen åt sina kunder så sköts all logistik med professionalitet och omsorg som om det vore det egna företagets varor man levererade.  

 

image

 

3PL har endast fördelar

Med tredjepartslogistik får du flexibilitet och frihet. Du kan fokusera på försäljningen och släppa all transport och lagerhållning till en erfaren och kompetent leverantör.

Om du befinner dig i ett storstadsområde och måste ha ett lager långt från ditt kontor så är 3PL lösningen för dig. Du kommer att kunna lägga fokus på allt det viktiga medan du är trygg med att en professionell tredjepartslogistik sköter lagerhållningen, packningen och leveransen av dina varor till kunden.

Du kommer att spara tid, och som vi vet är tid pengar. Du kommer att slippa all huvudvärk med leveransproblem, hur få dessa än är. Du kommer också att spara pengar på hyra av ett eget lager.

Det finns en anledning att tredjepartslogistik har haft en stadig tillväxt, helt enkelt. Mindre huvudvärk och mer tid över.

Fler nyheter