Anlita en kunnig advokat inom familjerätt

25 februari 2020 Jenny Olsson
Anlita en kunnig advokat inom familjerätt

Det kan finnas många anledningar till att man är i behov av en advokat. Om man själv väljer advokat är det viktigt att man känner att det är någon man kommer bra överens med och har förtroende för. Samtidigt så är många advokater vana att träffa många människor i många olika slags situationer och brukar vara mycket professionella. 

Om man är behov av Familjerätt i Malmö kan man vända sig till advokatfirman J F Urwitz som har lång erfarenhet då de funnits ända sedan 1992. De sitter i moderna lokaler på Scaniaplaten intill Turning Torso. Man kan vara i behov av en advokat inom familjerätt om man är i upplösning av ett samboförhållande eller ligger i skilsmässa. Det kan också vara till hjälp om man behöver hjälp vid bodelning. 

 

 

Att anlita en advokat i förebyggande syfte kan vara smart. Om man till exempel ska bli sambo med någon eller gifta sig men har särskilda önskemål om egendomar vid en eventuell skilsmässa kan det vara bra att anlita en advokat för att utforma papperna rätt. Det kan också vara bra att anlita en advokat när det kommer till testamenten som arvsrätt. Liksom när man ingår partnerskap i ett företag. Att skriva avtal är viktigt för att det inte ska uppstå några missförstånd i framtiden. Då har man allt på det klara och vet vad som gäller om man till exempel ska dela på sig i framtiden eller om det uppstår någon annan situation inom företaget. Att skriva papper betyder inte att man inte litar på sin företagspartner, sambo eller make/maka utan är snarare smart då man slipper eventuella framtida tvister. Att skriva papper kan bespara många onödig huvudvärk.

Att anlita en advokat som funnits länge på marknaden brukar kännas tryggt då de ofta är väldigt kunniga och har hunnit varit med om en hel del.

 

Fler nyheter