Dags för nytt avlopp?

08 januari 2020 jonas olsson
Dags för nytt avlopp?

När man bygger nytt hus behöver man tänka till hur man ska göra med sitt avlopp och vilken lösning som är den bästa. Ibland kan det vara aktuellt att byta ut sitt avlopp i en redan befintlig byggnad. När det är dags att planera för nya avloppsanläggningar så är det viktigt att ha i åtanke att det finns nya regler att gå efter. För att veta vad som gäller för den kommunen man bor i så är det bästa att kontakta dem för att få rätt information över hur avloppet nu ska läggas i marken.

 

 

Renare vatten

 

När man ska anlägga ett nytt avlopp så det en god idé att ta hjälp av en kunnig firma som kan det här med avloppsanläggningar. Eftersom det finns nya regler att gå efter så är det bra att anlita proffs. De regler som har kommit ser till att hårdare miljökrav följs för att vattnet ska bli renare än det tidigare varit. Förr var det okej att ha en en slamavskiljare med en infiltration i marken men nu behövs ett mer avancerat reningssystem. Detta är för att mindre farliga ämnen ska komma ut i naturen. En firma som använder sig av minireningsverket Baga Easy är http://www.kollandagrus.se/entreprenadarbeten/avloppsanlaggningar/.

 

Bäst i test

 

Det finns många reningsverk ute på marknaden och ett av dem är Baga Easy som har blivit bäst i test. Det är ett reningsverk i miniformat och gör ditt vatten renare än förut och uppfyller de nya hårdare miljökraven. Baga Easy ger dig en lösning för avloppsanläggningar som kommer att hålla även längre in i framtiden. Reningsverket har en ny uppfinning på slamavskiljaren som renar upp till 60 gånger mer än den gamla. Med hjälp av detta minireningsverk så hjälper du till att hålla natur och hav renare och blir på så vis en miljöhjälte.

Fler nyheter