Den härliga modevåren

27 februari 2020 jonas olsson
Den härliga modevåren

Äntligen är dagarna längre och vårkänslorna har börjat spira. Ett riktigt bra vårtecken är när butikerna tar fram vårkläder och det faktiskt är tillåtet att köpa dem. När budgeten är satt på just vårens vackra skapelser. Nytt och fräscht i fina snitt och kvaliteter – vilken stil väljer du i vår? Tänkt dig ett par sjukt snygga jeans med en enkel topp eller varför inte en färgklick av blommor i stilren modell. Precis som i inredningsbranschen har modet en touch av naturen i sig och vi finner djurmönster, blommor och blad samt sköna färgskalor av naturligt ursprung.

 

Basic eller chic

Alltså, finns det något snyggare än ett par blekta, slitna jeans och en enkel topp i en naturlig grön ton som “balsam green”. Komplettera med en cool stickad mössa och en lurvig fuskpäls och du är klädd för sköna vårkvällar på stan. Varför inte ett par tighta, svarta byxor med en rytande färgstark topp i olivgrönt leopardmönster? Du hittar några av vårens allra snyggaste outfits hos ett företag som Bekås online, och de har favoritvarumärken som exempelvis Only kläder. Dessa kläder är bara så rätt just nu och fantastiskt prisvärda! Är du mer av en chic tjej erbjuder märket även vackra, storblommiga kreationer.

Tänk till och få fraktfri leverans

När du ändå är inne och shoppar vårens nya glädjeämnen, fundera på om det inte är så att varumärket Onlys kläder även klär dig till sommaren – handlar man för över 499 kr är det fraktfritt och det blir många prisvärda plagg att glädjas åt. När du handlar online har du bytes- och ångerrätt och nästan alltid får du med en smidig etikett för returfrakt. Så klicka hem lite extra – även de plagg du tvekar på – och skicka dem i retur om det behövs. Det är värt att fynda allt det där extra, som ingen annan har.

Fler nyheter