Försändelser med UPS

07 december 2019 jonas olsson
Försändelser med UPS

Ups är ett känt och stort företag inom expeditbranschen. Tack vare digitaliseringen kan man idag skicka sitt paket via nätet samtidigt som man kan följa dess väg från dörr till dörr.

Konkurrensen inom branschen är hård. Det finns många och olika företag som erbjuder i princip samma tjänster. Förutom UPS finns det DHL, FedEx och skandinaviska Postnord.   Samtliga strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster där en snabb och säker leverans står i centrum.

För att skapa sig en stabil kundkrets satsar dessutom företagen på en bra kundtjänst och förmånliga priser. Att konkurrera på en så pass intensiv marknad är inte alltid så lätt för företagen men det är en driftkraft som gör dem bättre och bättre.

 

Vilka är UPS?

UPS står för United Parcel Service. Företaget är amerikanskt och verkar i dag över hela världen. Deras verksamhet har spritt ut sig över hela 200 länder. UPS har som ambition att göra det enkelt och lätt för dig att skicka paket och andra försändelser.  För att underlätta processen har företaget laddat upp behändiga och effektiva guider på sin hemsida. Där kan du bland annat räkna ut priset för tjänsten samtidigt som du även har möjlighet att hitta de bästa fraktalternativen. Idag är UPS en av världens största paketleveransföretag erbjuder. Bolaget erbjuder många och olika tjänster både när det kommer till företag och privatpersoner.

 

 

Jämför priser  

Som kund vill man alltid veta vad en tjänst ska kosta en. Detta gäller även vid frakt och försändelser. Valet av ett leveransföretag hänger ofta på det erbjudna priset som man kan få reda på genom en jämförelsesida.

Det är ett enkelt och smart sätt att göra en beräkning på den framtida försändelsen utan att behöva göra en beställning. Observera att i vissa fall kan priset vara högt på grund av en kort leveranstid. Expresspaket är alltid dyrare än en vanlig beställning. 

Fler nyheter