I valet och kvalet

13 mars 2020 patrick pettersson
I valet och kvalet

Ständig utveckling och massor av krav skapar nya behov. I ett samhälle där du hela tiden ska prestera, hela tiden vara tillgänglig och hela tiden vara en bra förebild är pressen ofta otroligt hög. Press och stress i sig behöver inte vara något negativt – bara du får din återhämtning. Behovet av en ventil, bara att få prata av sig eller fundera med någon utomstående kan göra större skillnad än du tror. Har du själv någon du pratar och reflekterar med? Kanske har du en vän eller en kollega du kan ösa ut allt över som också ger dig bra speglingar tillbaks. Eller saknar du just detta? Har du tänkt på att det idag finns samtalsterapi online?

 

Nya sätta att mötas

I en högintensiv vardag med ständig uppkoppling och kommunikation kan det vara extremt skönt att få prata eller skriva med någon utomstående i fullständig lugn och ro. När du bokar samtalsterapi online kan du själv bestämma hur du vill ha det – vill du ha ett möte med webbkamera eller utan, vill du prata eller bara skriva. Vi är alla så olika och det är tillåtet. Det finns passande terapi där du får vara precis den du är, med sår, svagheter, styrkor, egenheter och allt.

 

 

Fördelar med coaching och samtalsterapi

Vad behöver just du? Kanske vet du inte det själv – då ska du börja där. Ett samtal för att bli vägledd fram till vilken typ av stöttning och ventil just du behöver. Det finns stödjande, vägledande och coachande samtal. Behöver du enbart någon som lyssnar eller kanske någon som speglar eller coachar dig till nya tankar? Vanligtvis besitter vi själva svaren men vi behöver vägledning för att hitta fram till dem. Då kan det vara fantastiskt med samtalsterapi online; på dina egna villkor, på det vis och den tid som passar dig.

Fler nyheter