Kontorsmoduler när behovet växer

25 februari 2021 patrick pettersson

Ibland händer saker så fort att man inte hinner med. Plötsligt kommer en order in i företaget. Det är viktigt att man kan möta kundens förväntningar för att få flera beställningar i framtiden, men att pressa personalen som redan är överarbetade ännu mera är inte möjligt. 

Enda möjligheten är att ta in extra personal som kan hjälpa till med den extra arbetsbelastningen. Men var ska man sätta dem? Det finns inte ett ledigt rum någonstans. Så den nuvarande personalen klarar inte av belastningen. Man kan ta in ett bemanningsföretag men det finns inte plats. Man har hamnat i ett moment 22.

 

Det finns en enkel lösning

Att bygga nya kontor är allt för tidskrävande och skulle innebära att jobbet inte hinner bli klart i tid. Men om man samtidigt som man försöker rekrytera personal tillfälligt, tar kontakt med en byggfirma och ber om hjälp, hör om de har moduler att hyra ut, då skulle man raskt kunna ha dem på plats och få in extra personal inom en vecka. Nyfiken på kontorsmoduler? Titta här: http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/kontorsmoduler/

 

 

Vad är kontorsmodul?

Det är en fantastisk uppfinning som bygger på färdiga moduler som sätts ihop till en byggnad. Det vill säga allt är klart när huset kommer till byggarbetsplatsen. Där sätts det relativt snabbt ihop och företaget kan flytta in. När sedan  arbetet är över och kontoren inte behövs längre plockas de ner och flyttas därifrån. Husen hyrs endast under perioden de används.

Skulle det komma in flera order och det visar sig att den extra personalen borde bli anställda, då kan man fortsätta hyra modulerna eller helt enkelt köpa dem. Ibland har vissa företag mera att göra under vissa delar av året vilket skulle kunna innebära att man hyrde in modulerna under samma tid varje år för att skapa mera arbetsutrymme för personalen.

Fler nyheter