Kontrollera rören i din fastighet

14 mars 2020
Lily Hansen
Kontrollera rören i din fastighet

Är du fastighetsägare och vill vara säker på att din fastighet är i gott skick så är det en god idé att se över rören i fastigheten. I din fastighet finns massor av rör och avlopp som behöver ses över med jämna mellanrum för att på så sätt se till att du slipper eventuella olyckor. Det kan vara spruckna rör som häver ur sig vatten eller avlopp som inte fungerar som de ska. Eftersom vatten är så viktigt i ett boende så är rören i din fastighet en given sak att se över och eventuellt bör det göras en stamspolning.

 

Inspektion ger dig klarhet

Det bästa är att anlita en firma som utför en rörinspektion för att se hur det står till och sen så kan det vara bra att utföra en stamspolning. Med dagens teknik så är det lätt att upptäcka fel i rör och avlopp eftersom man går ner med kamera i rören. Med en kamera går det smidigt att arbeta sig fram för att se om det behövs spolas rent eller om det är annat som bör rättas till. Denna teknik gör det möjligt för dig som fastighetsägare att se över inspektionen i din mobil eller dator eftersom systemet som används är uppkopplat online.

 

 

Stamspolning

Att utföra en stamspolning är ett effektivt sätt att göra rent alla rör och avlopp i din fastighet. En stamspolning görs med hett vatten och med ett högt tryck som spolar ordentligt rent i stammarna. Det kommer bli rent från toppen av fastigheten till källaren i botten. En stamspolning gör rent på alla de ställen i fastigheten där det finns vatten, som rör i kök, badrum och alla sorters avlopp. När allt är klart kommer du känna dig tryggare med vetskapen att det är rent i alla rör som kommer hålla undan eventuella vattenskador i framtiden.

Fler nyheter