Lagring för evigt

07 mars 2020 patrick pettersson
Lagring för evigt

Hur minimalistisk man än tänker att man är, så har många en tendens att samla på sig alldeles för många bra att ha-prylar. Kläder som man en gång tyckte om, och framför allt kunde komma i. Möbler och saker som bara är lite kantstötta, och som man har tänkt att renovera någon dag. Alla dessa inredningsdetaljer som kuddar, filtar och mattor, som är lite solblekta och trasiga, men som man ändå tror att man kanske någon gång får nytta av. Bor man i hus kan man bli mörkrädd när man tar en titt på vinden eller i källaren och garaget. Det är fullt av saker som man tänker att man någon gång ska laga eller använda.

 

Ut med det gamla

Att då och då, kanske någon gång per år eller vartannat år, hyra hem en container för att rensa ut allt det där som man inte använder, och som inte går att sälja, är en lisa för själen. Även om man inte tror det, så är saker som man inte använder, eller som man har planer på att laga, en stressfaktor som är större än man tror. För att inte tala om vilka dammsamlare de är, de där bra att ha-sakerna. Det är bra att göra slag i saken och hyra container i växjö. Då kan man tömma både sitt boende och sitt samvete från onödiga måsten.

 

 

Lättare i själen

Saker som är i vägen. Saker som samlar damm och saker som behöver fixas, är alla bovar i dramat som heter disharmoni i hemmet. Genom att hyra en container så är det bara att ta sats och passa på att tömma sina ytor på allt onödigt. Och när containern väl är hämtad så är det omöjligt att kunna få tillbaka det igen. Ett slags avdragande av hamstrings-plåstret endast med hjälp av valfri storlek på container.

Fler nyheter