Låt barnens fantasi flöda fritt med Aquaplay

14 juli 2021 jonas olsson

Varma sommardagar kan vara svåra att bemästra för upptagna föräldrar. Dagar då de flesta barnen längtar efter att bada. 

Familjen Ekströms barn var tre och fem år gamla. Medan fyraåringen kunde distraheras enkelt var det betydligt svårare med den badälskande Ludvig, sex år. Semestern hade ännu inte börjat och det var en bra bit att åka för att komma till stranden. Det var då som Lisa, mamma i familjen, fick ett tips av dagispersonalen. De hade hört flera av de äldre barnen prata om Aquaplay och hur coolt det var. Kanske det kunde vara något?

När barnen lagt sig tog hon fram datorn och lade in adressen https://lekakademin.se/varumarken/aquaplay hon fått nedskriven på en lapp. Hon ropade på maken Kent att komma och titta. De beslutade sig om att köpa två olika saker. En enklare och mindre för minstingen och en lite häftigare för den större. 

 

Aquaplay för varma dagar

Aquaplay är vattenleksaker som passar perfekt för varma dagar i trädgården. Man hittar olika storlekar av vattensystem, som ser ut som kanaler. Genom att lägga till slussar, vattenfall och annat spännande får fantasin fritt spelrum. Coola båtar och roliga figurer får vara huvudpersonerna i oändliga äventyr. 

Man fyller kanalerna med vatten och sedan är det bara att sätta igång. Leksakerna är skapade för barn mellan tre och sju år, men det hindrar inte äldre barn och lekfulla vuxna att delta. 

 

Blir barn på nytt

Lisa väntade med kvällsmaten och Kent hade gått ut för att hämta in barnen som lekte för fullt. Men när hon tittade ut genom fönstret kunde hon inte låta bli att skratta. Då satt Kent som uppslukad av att köra en racerbåt medan barnen skrattade åt sin galna pappa. Hon var inte förvånad alls. Hade alltid vetat att hon hade tre barn. Två små och ett lite större. 

 

Fler nyheter