LED-skyltar i Malmö förändrar allt

16 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Det brukar heta att “det som händer i Las Vegas stannar i Las Vegas”. Generellt brukar man inte säga samma sak om Malmö. Åtminstone inte på bred skala. Det innebär för den sakens skull inte att det inte skulle finnas någonting gemensamt mellan de två städerna. Det handlar dock inte om något Caesars Palace eller någon variant av Eiffeltornet. Det handlar om LED-skyltar. LED-skyltar som påminner väldigt mycket om de karaktäristiska neonljusen i Vegas.

Med LED-skyltar blir allting lite mer äventyrligt. Lite “sexigare”. En LED-skylt drar helt enkelt uppmärksamhet på ett sätt som en obelyst skylt inte kan göra. I synnerhet när mörkret smyger sig på om de där upplysta skyltarna syns lång väg utanför butiken, klubben, baren eller vad det nu än är som väljer att pryda sin entré med en LED-skylt. Detta har man fattat i Malmö, för i Malmö förstår man hur man ska marknadsföra sig själva och sina butiker.

 

LED-skyltar Malmö

 

Miljövänlig attraktionskraft i belysningen

Nu behöver det ju förstås inte nödvändigtvis enbart bara vara butiker och företag som är intresserade av sådana här skyltar. En privatperson kan likväl få för sig att googla “LED-skyltar Malmö” för egen skull. Kanske vill personen helt enkelt ha en egen skylt hängandes i sitt vardagsrum eller ovanför skrivbordet. Och i så fall ska såklart ingen stå i vägen för denna inredningsdetalj som uppenbarligen betyder väldigt mycket för denna fiktiva malmöbo.

Avslutningsvis finns det ju naturligtvis en stor fördel i LED-skyltar jämfört med vanligt upplysta skyltar. Och den fördelen består ju förstås i det miljövänliga med LED-ljus. Den typen av belysning kräver betydligt mindre energi, vilket i förlängningen förstås är mer skonsamt för klimatet. Så med andra ord kan du som företagare stå för en dubbel vinst. Rädda miljön, och synliggöra din butik på ett strålande sätt som attraherar alla sorters kunder du vill ha.

Fler nyheter