Lys upp gångar och objekt utomhus med hjälp av solcellslampor

20 november 2021
Cecilia Olsson

advertorial

Trädgårdslampor är något som kan skapa en otroligt mysig atmosfär samtidigt som de bidrar till att man tryggt kan ta sig fram i trädgården efter mörkrets inbrott. Lampor kan visa vägen och även skapa en nästintill magisk känsla på hela tomten, speciellt om man använder sig av lite olika sorters belysning. Lamporna kan riktas mot en trädgårdsgång för att den ska vara synlig oavsett tid på dygnet, men lampor kan med fördel även riktas mot ett träd eller en rabatt för att skapa snygga ljuseffekter i trädgården. 

Det är väldigt smidigt att belysa sin tomt med hjälp av solcellslampor 

Vill man placera ut belysning lite här och där så är det absolut smidigast att använda sig av solcellslampor. Det gör att man inte behöver hålla på att dra kablar och el överallt, utan man kan helt enkelt placera belysningen där man vill ha den (så länge solens strålar har möjlighet att nå fram under dagen).

image

Eftersom solcellslampor drivs av solens strålar så blir dessutom driften helt gratis och man behöver inte komma ihåg att slå av och på lamporna, de sköter sig själva. Det är enkelt, smidigt och framförallt bra för miljön.

Ett brett sortiment av solcellslampor för hela trädgården

Vill man ha solcellslampor utomhus så kan man titta på sortimentet hos SolarCamp. De har alla möjliga lampor för trädgården som drivs gratis av solens härliga strålar. Bland annat hittar man lyktor, spjut, vägglampor, spotlights, facklor, strålkastare med mera. 

Hos SolarCamp är de dessutom mycket medvetna om att det kan vara lite sisådär att ha belysning som drivs av solen under de mörka vintermånaderna i Sverige. Därför erbjuder de solcellslampor av hög kvalitet som är framtagna för det nordiska klimatet. Är man väldigt beroende av att belysningen alltid fungerar så hittar man även solcellslampor som kan kompletteras med batteri i sortimentet. 

Fler nyheter