Skicka paket

25 september 2017 Jenny Olsson
Skicka paket

Ibland när man ska skicka paket kan det vara lite bråttom. Kanske är det bara så att någonting behöver iväg snabbt eller att du glömt något och kommer på det i sista stund.  Att sitta och leta information mellan olika företag för att se hur lång tid de tar och vad porto kostnaden blir brukar kännas jobbigt om man har mycket annat att göra. Det kan finnas många tillfällen när man kan behöva skicka ett paket. Kanske har du en släkting som bor lång borta och som du vill överraska med en present till födelsedagen elelr i julklapp. Kanske har någon hälsat på dig och glömt något viktigt kvar som snabbt behöver skickas. Kanske har du företag och inte brukar skicka paket så ofta att du har ett avtal med en viss fraktfirma utan bara skickar paket lite då och då.

När man ska skicka paket, för att slippa lägga ner onödig information och veta att man skickar paketet på det billigaste sättet så kan man använda sig av en tjänst som heter billigtpaket.se Här kan man snabbt och enkelt fylla i information om paketet och sedan se vilken fraktbolag som är bäst, hur lång tid det tar att skicka paketet med respektive bolag men också vad de olika företagen har för portopriser.

Tjänsten hos Billigtpaket.se kan användas av både företag och privatpersoner och här kan man få fram information om paket som ska skickas både inom Sverige och till andra länder. Billigtpaket.se  har funnits sedan 2012 och de har utvecklat en väldigt användarvänlig sida som är enkelt att förstå och navigera på. På sidan kan man också hålla koll på ankommande paket som vart paketet är för tillfället men också när det förväntas komma fram. När du ska skicka paket med denna tjänst så behöver du varken vara inloggad eller har ett konto. Kika in hos https://billigtpaket.se/ nästa gång du ska skicka iväg ett paket. 

Fler nyheter