Ta hand om din personal

16 april 2020
jonas olsson
Ta hand om din personal

Känner du/ni att det är tid att stötta och stärka teamkänslan och personalen lite extra just nu? Våren är en fantastisk tid att fånga upp nya ideer och tankar som spirar och gror i takt med att solens timmar bli fler och dagarna längre. Söker ni ett avkopplande konferenshotell i Dalarna där ni kan bo och ta hand om er och samtidigt konferera? Få aktiviteter är så uppskattade som när arbetsgivaren bjuder sina anställda på en fin övernattning med mat och dessutom spa för hälsa och välmående. Att konferera i vacker miljö och därefter koppla av i en bubbelpool med spabehandlingar, vem älskar inte det?

Vackra lokaler i Dalarna

När du vill boosta din personal och ge dem lite extra för kropp och själ bör du välja ett konferenshotell där det finns vackra rum med sköna sängar. Ljuvlig natur att ta en paus i, fästa blicken på vid morgonkaffet och att vandra omkring i på lunchen. Fantastiskt vacker och vällagad mat som blir pricken över i när ni avnjuter den i lugn och ro tillsammans. På morgon och kväll är en fri tillgång till spa det allra bästa. Att glida ner i en bassäng, att ta emot en massage eller en läkande behandling och varva ner – tank att unna sin personal allt det.

 

Vad passar för er?

Vilken typ av konferens söker ni – kan det vara en må-bra-konferens för själ och hälsa med spa eller kanske en gastronomikonferens som även den är läkande för själen? Eller söker ni ett Konferenshotell i Dalarna som erbjuder allt för att kunna genomföra en fantastisk teamkonferens? På den rätta anläggningen kommer du även att mötas av alla de konferenslokaler ni kan behöva och önska, samt stärkande och trivsamma konferensaktiviteter att kombinera med ett styrelsemöte eller arbetsmöte. Lämna över planeringen för kringaktiviteterna och koncentrera dig på er verksamhet och personal.

Fler nyheter