Vackra blommor i Järfälla

03 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Kallhälls Blomsterhandel i Järfälla har funnits på marknaden sedan 1957  vilket är väldigt charmigt. Det hela började som en frukt och blomsteraffär där man även levererade blommogram vilket idag är en väldigt populär tjänst som utnyttjas ofta av kunder till butiken. Kallhälls Blomsterhandel har ett väldigt fint utbud av blommor och oavsett om man bara vill köpa en studentros eller är ute efter en stor och vacker blombukett så kan man räkna med att hitta det man söker hos Kallhälls Blomsterhandel.

Butiken är en del av den stora blomsterkedjan Interflora vilket gör att de har ett fint sortiment av alla sorters snittblommor. I Butiken jobbar ett knippe väldigt kunniga och erfarna florister som alltid står till tjänst för att hjälpa kunderna med alla önskemål. Floristerna i butiken brinner verkligen för sitt arbete och man älskar att skapa vackra buketter med sitt hantverk.

blommor

Blommor för alla tillfällen i livet.

Oavsett vad det är för tillfälle och vilket ändamålet är med blommorna man tänkt köpa så kommer man garanterat lämna butiken nöjd och belåten. Kallhälls Blomsterhandel har blommorna och kunskapen att sätta ihop precis rätt kombination till en vacker bukett oavsett om det ska vara till ett bröllop, begravning, uppvaktning eller något annat event. En uppskattad tjänst är som bekant att skicka ett blommogram och det är något som brukas uppskattas väldigt mycket av mottagaren. Butiken kör ut massor av blommogram vilket är ett fint sätt att visa sin uppskattning, uppvaktning eller sin kärlek för någon. Kolla in butikens blommor här https://www.blommorjarfalla.se/ 

Blommogrammen går att beställa direkt i butiken men det går även väldigt lätt och smidigt att beställa ett blommogram direkt online. Den anrika butiken i Järfälla har en fin och lång historia och den fortsätter att frodas. Så, om du är ute efter vackra blommor så är det ett bra tips att ta en tur förbi Kallhälls Blomsterhandel. 

Fler nyheter