Womanizer för kvinnors njutning

04 mars 2020 jonas olsson
Womanizer för kvinnors njutning

För några år sedan dök den upp på marknaden och det dröjde inte länge innan den blev en riktig snackis. Med sin revolutionerande sugfunktion stimulerar Womanizer klitoris och hjälper mängder av kvinnor runt om i världen att nå orgasm på ett sätt som många av dem tidigare knappt har trott varit möjligt. Mängden vittnesmål från privatpersoner och sexskribenter kan knappast vara en slump – den nya generationens klitorisstimulator är helt enkelt något alldeles extra. För den som vill ha tag på en Womanizer i Stockholm är det heller inga som helst problem. Kolla till exempel med Lovestore, som finns på Bondegatan och på webben.

 

Mjuka tryckvågor ger stimulans utan beröring

Det finns flera olika modeller av Womanizer, men gemensamt för dem alla är den så kallade Pleasure Air-teknologin som genom små, mjuka tryckvågor skapar en sugande känsla över klitoris. Ingen beröring sker över huvud taget, och teknologin är såväl skonsam som våldsamt effektiv. Intensiteten går dessutom att anpassa efter dina önskemål. Många har jämfört känslan som Womanizer åstadkommer med riktigt bra oralsex. De olika modellerna som finns tillgängliga är alla ergonomiska, stilrent designade och till råga på allt väldigt tystgående.

 

 

Många kvinnor har aldrig upplevt en orgasm

Det är ett tragiskt faktum att många kvinnor aldrig har upplevt en orgasm. Vissa uppgifter talar om att det kan handla om så många som en miljard (!) kvinnor världen över som aldrig fått uppleva sexuellt klimax. Detta är också den uttalade bakgrunden till att Womanizer tagits fram – företagets motto är att varje kvinna har rätt till orgasm. Detta är en ambition man tycks leva upp till. Produkternas förmåga att leverera fler, snabbare och starkare orgasmer är det faktum som lagt grunden för den stora succén världen över. Har du inte testat Womanizer själv ännu? Då borde du prova en. Du har en hel värld kvar att upptäcka!

Fler nyheter